Tilpasset nettside


websites_side-1.jpg

Vi tilbyr nettsider som er tilpasset din bedrifts behov. Om dere er ute etter brukervennlige nettbutikkløsninger eller trenger skreddersydd funksjonalitet som gir deres nettside et overtak i forhold til konkurrenter så utvikler vi dette for dere.

Vi tilbyr

Nettsiden som er tilpasset til din bedrift - Når vi utvikler nettsiden deres fra bunn så har dere full frihet til å bestemme både utgangspunktet og retningen. Vi fastsetter all ønsket funksjonalitet i starten og jobber effektivt for at dere skal få en spesialtilpasset løsning som fungerer. Vi jobber for at dere skal kunne bruke nettsiden som et verktøy for å nå kundemassene.

Stilrent og moderne design - Besøkende til nettsiden gjør seg raskt opp en mening om bedriften basert på uttrykket nettsiden gir. Har du en gammel og utdatert nettside så kan kundene i værste fall "snu i døra". Vi sørger derfor for at nettsidene vi lager har et profesjonellt, stilrent og moderne uttrykk, slik at kundene tar kontakt.

Responsive nettsider - Nå er det veldig viktig at nettsidene støttes av mobiler og nettbrett. Mange besøker nettsider i søken på informasjon når de er på farten. Alle våre nettsider er optimaliserte for nettbrett og mobiltelefoner.

Publiseringsløsning - Nettsidene vi leverer blir drevet at et solid, sikkert og brukervennlig system. Det gjør det enkelt for dere som administrator av nettsiden til å legge ut nytt og ferskt innhold. Vi har mange muligheter når det gjelder å tilpasse dette systemet til deres nettside, f.eks med en bloggmodul, produktsider, kontakskjemaer, bildeslidere, integrering mot sosiale medier m.m.

Annonsering - Facebook og Google AdWords er kraftige plattformer for å finne deres kunder. Vi kan med disse systemene legge inn deres kundemålgruppe og spisse inn markedsføringen der den har mest effekt.

Vi ser frem til at dere tar kontakt med oss slik at vi kan prate nærmere om deres planer. Dere kan raskt få et prisoverslag basert på ønsker dere legger frem, det er helt uforpliktende.

KONTAKT

KONTAKT OSS IDAG

VI PRODUSERER DINE NYE NETTSIDER, RASKT OG ENKELT