Kunde: Møbelgalleriet AS


05
Apr

Kunde: Møbelgalleriet AS

 Ivan Kunder

Vi fikk gleden av å produsere nye nettsider for Møbelgalleriet AS i Moss/Kristiansand.

Med hundrevis av produkter i sin katalog satte Møbelgalleriet AS krav til en brukervennlig og stilren nettside med et design som ikke stilte seg i veien for produktenes mangfold og nydelige design. Vi utformet nettsiden i samarbeid med MAGPIE Visuals som hele tiden hadde gode og klare ønsker for resultatet.

For å sikre at nettsiden presenterer produktene raskt og effektivt satte vi nettsiden på vår nye lynraske webserver som benytter seg av den nyeste teknologien. Dette gir en rask nettside som aldri svikter.

Resultatet kan dere se på http://mobelgalleriet.no.

Sitat fra kunden:

Møbelgalleriet benyttet seg av Design2web når vi i våren 2016 bestemte oss for å oppgradere hjemmesiden. I jungelen av tilbydere med forvirrende antall løsninger og priser kom vi ved en tilfeldighet over D2W og fikk - etter en telefonsamtale - et inntrykk av ro, seriøsitet og troverdighet. Ivan har hele tiden lyttet og funnet gode løsninger på våre behov og ønsker. Han har på en rolig og tilfredstillende måte imøtekommet det og ikke minst oppfylt det han har sagt han skal gjøre. Kommunikasjonen har vært upåklagelig og han viser en omfattende teknisk innsikt. Vi føler vi har fått en profesjonell og funkskjonell hjemmeside til en svært god pris, og anbefaler Ivan og Design2Web på det sterkeste.
- Håkon Borg Møbelgalleriet AS

KONTAKT

KONTAKT OSS IDAG

VI PRODUSERER DINE NYE NETTSIDER, RASKT OG ENKELT